U ponedjeljak, 18. svibnja 2015., s početkom u 12:00 sati, u Malom Amfiteatru Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Splitu, gostuju gospodin Carlo R. Besenius i gospodin Marc W. Peters.

Riječ je o međunarodno renomiranim financijskim stručnjacima koji će na Ekonomskom fakultetu u Splitu održati predavanje nakon čega će i sudionici moći u osobnom kontaktu predstaviti svoje investicijske projekte te postaviti pitanja i otvoreno porazgovarati sa stručnjacima svjetskog renomea. 

Gospodin Besenius održati će predavanje na temu investicijskog bankarstva, dok će gospodin Peters održati predavanje o industriji i tehnologijama gospodarenja vodom u poljoprivredi i vinogradarstvu te o vještinama i tehnološkoj diversifikaciji.

Gospodin Carlo R. Besenius  ima preko 30 godina iskustva u području investicijskog bankarstva i vrijednosnica. Osnivač je i direktor tvrtke Creative Global Investments (CGI) koja se  na globalnoj razini bavi financijsko-investicijskim istraživanjem, savjetovanjem i marketingom, te je odgovoran za uspješnu distribuciju i raspodjelu američke tranše za preko 250 transakcija na tržištu temeljnog kapitala s izvorištem na 5 kontinenata i u preko 40 država s ukupnom tržišnom kapitalizacijom preko US$ 285 milijardi. Prije CGI-a bio je izvršni direktor pri Banca IMI/San Paolo Securities, Lehman Brothers, Smith NewCourt te Deutsche Bank Securities. Stručne analize gospodina Beseniusa tema su brojnih  svjetski priznatih medijskih kuća poput Barron’s Magazine, the NY Times, Forbes, Fortune Magazine, CNBC, Bloomberg TV, te mnogih drugih.

Gospodin Marc. W. Peters priznati je stručnjak na području industrije, poljoprivrede i biologije. Radio je kao strateški direktor u CeratungstenSarl (Luxemburg) koja u svijetu prednjači u radu s tvrdim metalima. Trenutno radi kao strateški savjetnik u tvrtci Creative Global Investments (CGI).

Nakon predavanja slijedi neformalno druženje na kojem ćete moći predstaviti vaše investicijske projekte te postaviti pitanja i otvoreno porazgovarati sa stručnjacima svjetskog renomea. Zbog ograničenog vremena, preporuča se da na neformalno druženje dođete s pripremljenim sažetkom Vaših projekata u tiskanom ili elektroničkom obliku.

Zbog ograničenog broja mjesta, molimo Vas potvrdite Vaš dolazak najkasnije do
petka, 15. svibnja 2015, u 14 sati na broj mobitela 095 366 0846 ili e-mailom: pjbeslic@gmail.com