NEDJELJA 25.4. 2021.

Svi termini za vođene obilaske u nedjelju 25.4.2021. su popunjeni. Pokušajte se prijaviti za termine u nedjelju 2.5.2021.  ili subotu 8.5.2021. godine. Hvala na razumijevanju.

Na e-mail adresu navedenu u prijavi automatski će biti poslana poruka s unesenim podacima i danim odgovorima. Zaprimanje poruke znači da ste uspješno ispunili prijavu, a o točnom vremenu obilaska bit ćete obaviješteni posebnom porukom nekoliko dana prije dana obilaska. Ako su svi termini već popunjeni, pokušajte se prijaviti za termin u nedjelju 2.5.2021. ili subotu 8.5.2021. godine.

U slučaju nepredviđenih okolnosti ili pogoršanja epidemiološke situacije moguće je otkazivanje obilazaka zbog čega molimo za strpljenje i razumijevanje.

Napomena:

Ispunjavanjem prijave izražavam pristanak za obradu osobnih podataka u svrhu organizacije vođenih obilazaka Vile Zagorje i Godišnje izložbe ostvarenja hrvatskih arhitektica i arhitekata u 2020. godini. Osobni podaci će se obrađivati isključivo u svrhu pravodobnog planiranja i organizacije te će u roku od 5 radnih dana po završetku izložbe biti izbrisani. Odluku o davanju privole donosim dobrovoljno te se davanje privole ničim ne uvjetuje. Svjesna sam / Svjestan sam da mogu povući privolu za obradu osobnih podataka u bilo kojem trenutku slanjem poruke na e-mail adresu: tajnistvo@uha.hr.