Društvo arhitekata Dubrovnik organizira veliku izložbu ostvarenja dubrovačkih arhitekata s radovima nastalima u razdoblju od proteklih pet godina. Izložba je neselektirana, odnosno prepuštena je odabiru samih arhitekata – autora.

Radovi će biti podijeljeni u 3 kategorije: Realizacije, Projekti i Prijedlozi, a u obzir dolaze obiteljske kuće, višestambene zgrade, poslovne i javne zgrade, rekonstrukcije i dogradnje, interijer, intervencije u javnom prostoru i urbanizam, izložbe, te arhitektonska publicistika.

Arhitekti koji žele sudjelovati trebaju biti članovi Društva arhitekata Dubrovnik s reguliranom članarinom za 2017. godinu. Prijavni obrazac mora biti ispunjen za svaki pojedini rad za koji se dokumentacija predaje. Svaki autor može sudjelovati s najviše dva (2) rada.

Rok i mjesto predaje dokumentacije: ponedjeljak, 6. ožujka 2017. od 12:00 do 17:00 sati u prostorijama Društva arhitekata Dubrovnik, Obala Stjepana Radića 29, Dubrovnik. Otvorenje izložbe predviđeno je za četvrtak 13. travnja u Umjetničkoj galeriji Dubrovnik.

Veselimo se Vašim prijavama!

Društvo arhitekata Dubrovnik