Projekt Zdravi grad Poreč, Projekt Vinkovci zdravi grad, Hrvatska mreža zdravih gradova, Ministarstvo graditeljstva i prostornoga uređenja, Hrvatska komora arhitekata i DAGIT Vinkovci u suradnji s Radnom skupinom za praćenje implementacije ciljeva dokumenta ApolitikA, organiziraju
informativno – edukativni modul na temu

Ostvarivanje ciljeva dokumenta ApolitikA.

Na modulu će se raspravljati o nekim relevantnim temama obuhvaćenim dokumentom.

Modul će se održati u Poreču u ponedjeljak, 29. lipnja 2015. godine u 11,00 sati u prostorima Zdravog grada Poreč, M. Gioseffi 4 – Poreč.

U 2014. godini je Radna skupina nastojala promovirati i prezentirati ideje, kao i osnovne ciljeve ovog dokumenta hrvatskoj stručnoj javnosti, te je u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom organizirala  šest informativno- edukacijskih modula. Arhitektonske politike ciljano doprinose razvoju arhitekture koja oblikuje prostore u kojima svakodnevno živimo i radimo. Stoga držimo ključnim podizanje svijesti putem rasprave o značaju, uvjetima i mogućnostima arhitekture u Hrvatskoj.

Ove će godine također biti organizirani informativno- edukativni moduli, prvi u nizu održao se u Vinkovcima, a nastavlja u Poreču. Program modula nalazi se u prilogu ovog poziva.

Pozvani sudionici su predstavnici ministarstava, državnih zavoda, ureda i agencija, znanstvenih i kulturnih institucija, strukovnih organizacija, akademske zajednice, javnih poduzeća i organizacija civilnog društva te istaknuti pojedinci.

Sudjelovanje na informativno – edukativnom modulu je bez kotizacije, te se boduje u  Programu stručnog usavršavanja s pet (5) bodova iz građevinsko – tehničke regulative.

Više informacija potražite ovdje.