Hörmann garažna vrata s Duragrain površinom – ukras pročelja modernog doma

Garažna vrata odavno su prestala biti samo građevinski element kojim se zatvara rupa na fasadi ili kući. Danas se doživljavaju kao element kojim se zaokružuje uređenje kuće i okućnice, kao ukras pročelja modernog doma.

Hörmann je kao lider u proizvodnji garažnih vrata odavno nametnuo standarde za klasična vrata, konstrukcijski snažna i stabilna, izrađena od pocinčanog čelika i zaštićena plastifikatom u željenoj boji, ali stalno osluškujući želje klijenata svoju je ponudu proširio Duragrain dizajnom.

Duragrain je dizajn garažnih vrata nanesen posebnom tehnikom digitalnog tiska. Taj oblik obrade ima veliki broj prednosti nad klasičnim završnim obradama garažnih vrata. Dodatna dva sloja na čeliku – digitalni tisak i završni sloj UV stabilnog laka, takvim vratima omogućava najveću otpornost na prohrđavanje i oštećenja površine uzrokovane prašinom ili kišom.

Hörmann garažna vrata tržištu prepoznatljiva kao dugotrajna i sigurna s Duragrain površinama koje odlikuje savršeni digitalni tisak, dobivaju element posebnosti i ekstravagancije.

Za sve tipove garažnih vrata Hörmann proizvodi sve komponente, od vodilica do panela i zato može ponuditi široki raspon boja i motiva. Tako se među velikim izborom motiva koji se ističu finoćom i detaljima izvedbe digitalnog tiska, mogu pronaći klasične drvene imitacije, a tu su i motivi poput betona, starog željeza ili nagorenog drva hrasta. Koristeći najnovije tehnologije izrade uzoraka motiva, dizajneri su se potrudili na površinu vrata prenijeti i sjene, vizualne „nepravilnosti“ i efekt dubine, toliko vjerodostojan da površinu, primjerice motiva Rusty Steel i Burned Oak, klijenti požele dodirnuti prstima kako bi se uvjerili da nije hrapava kakvom se čini. 

Prije lansiranja na tržište, svaki je motiv testiran u pogonima kroz simulaciju svih vremenskih uvjeta u pojačanom obujmu, a prolaz na testu uvjet je da bi finalni proizvodi mogli nositi potpis Hörmann kvalitete.

UHA
Trg bana J. Jelačića 3/1
Zagreb 10 000-HR
tel +385 (1) 48 16 151
fax +385 (1) 48 16 197
Copyright © UHA