Suzdržan i skromnih dimenzija, zahvat uređenja interijera u historicističkoj građevini u zoni između zagrebačkog Gornjeg i Donjeg grada, privukao je pozornost svojom jasnoćom i ekspresivnošću.

Transformacija postojećeg lokala u otvoreni atelier , privremeni izložbeno-prodajni prostor za izlaganje radova modne dizajnerice Branke Donassy , ostvarena je konceptom koji je povezao iskustva i procese projektiranja arhitekture i projektiranja odjeće i stvorio jedinstvenu cjelinu prostora i sadržaja koji ga ispunjava.

Unutar čvrste postojeće stukture prostor je oblikovan elastičnom opnom krojenom od rastezljive prozračne tkanine točkasto sidrene u strukturu zida i svoda građevine, a postavom fluo cijevi iza translucentne opne omogućeno je difuzno i ravnomjerno osvjetljenje. Nizanjem mekih, zaobljenih ploha proizašlih iz specifičnosti materijala i načina učvršćenja, nastala je neovisna struktura i dinamika forme stvarajući fluidan prostor jednostavne ljepote. Čvrsta ploha od crnog platna koja uokviruje ulaz kontrast je bijeloj mekoći unutrašnjosti te označava mjesto i gradi odnos prema postojećem urbanom potezu ulice.

Bez građevinskih zahvata, nezadiranjem u tkivo građevine a istovremeno slijeđenjem njegove forme ostvarena je suptilna i poetična preobrazba postojećeg prostora.

Odmjerenost i ozbiljnost u pristupu naoko uobičajenom zadataku dovode do začudnog rezultata koji kroz kreativan i promišljeni izbor materijala i načina izvedbe odgovara na praktična pitanja privremenog korištenja, cijene koštanja , umijeća i kontrole izvedbe.

Realizacija koja u trenutku u kojem nastaje nalazi svoje mjesto i u zanatskoj tradiciji uređenja interijera i u suvremenim propitivanjima medija arhitekture i dizajna, svjedoči o autorskom pristupu projektiranju kao istraživanju i otkrivanju novih mogućnosti arhitektonskog izraza.