Dani arhitekture 2021 u Sarajevu

Nakon preskočene 2020. godine, Dani arhitekture se vraćaju u Sarajevo i u offline formi! Održat će se od 17. do 19. rujna, s otvorenjem na Trgu kulture ispred Pozorišta mladih u petak 17. 9. u večernjem terminu, dok će se predavanja, diskusije i izložbe odvijati na starom mjestu, u kinu Meeting point.

Subota 18. 9. je rezervirana za tridesetminutna predavanja gostiju koja počinju u 11:00 sati – u prvom bloku Hubert Klumpner, Roland Krebs i Michael Walczak, a nakon pauze Mat Barnes, Melike Altinisik i NFO.

Završnog dana festivala, u nedjelju 19. rujna, u prvom će bloku biti predstavljena platforma Future architecture (čiji su Dani arhitekture postali član), iz srpskog paviljona u Veneciji Relja Ivanić te Symmetries – film o Danima arhitekture.
Posljednji blok predavanja donosi Urban rooms of Sarajevo, Bernarda Bostijančića i studio Trokut.

Svaki blok predavanja bit će zaključen panel diskusijom i razgovorom s predavačima, gdje će i posjetioci imati priliku postavljati pitanja.

Osim predavanja, organizirana je i radionica Studio Mobile.

Za sve sadržaje koje će se održavati u zatvorenim prostorima obavezne su COVID potvrde.

Ulaznice za predavanja se mogu rezervirati na stranici festivala www.daniarhitekture.ba, a za sve dodatne informacije i eventualne promjene u programu, pratite instagram, facebook, linkedin i youtube profile.