23. Salon arhitekture Novi Sad – produljen rok za prijavu radova

Rok za prijavu radova na 23. Salon arhitekture Novi Sad produljen je do subote 17. rujna 2022.

Podsjećamo, na Salon se mogu prijaviti autorice i autori iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Crne Gore, Sjeverne Makedonije, Mađarske i Rumunjske.

Društvo arhitekata Novog Sada – DaNS poziva sve zainteresirane na prijavu svojih radova za izlaganje na 23. Salonu arhitekture Novi Sad koji će se održati od 15. do 30. listopada 2022. godine.

Otvorenje 23. Salona arhitekture Novi Sad održat će se u subotu 15. listopada u 19 sati u Novoj galeriji Akademije umetnosti na adresi Bulevar Mihajla Pupina 22 u Novom Sadu.

Međunarodna orijentacija Salona arhitekture je prepoznata kao jedan od identiteta, i to ona koja se tiče našeg najbližeg okruženja i kulturnog prostora. Stoga su u konkurenciji za nagrade Salona arhitekture ravnopravni sudionici sa svojim radovima iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Crne Gore, Sjeverne Makedonije, Mađarske i Rumunjske, kao i arhitekti iz navedenih zemalja sa radovima u nekim drugim sredinama.

Salon arhitekture Novi Sad želi prikazati presjek arhitektonske prakse upravo iz tako ocrtane regije, kako bi se stvorili bolji uvjeti za njeno razumjevanje. Iskustva lokalnih scena regije su različita te je potrebno njegovati mjesto njihovog kontinuiranog susreta i preispitivanja, čemu Salon arhitekture Novi Sad služi od svog prvog izdanja 1993. godine.

Tekst poziva s detaljnim informacijama možete preuzeti ovdje.

UHA
Trg bana J. Jelačića 3/1
Zagreb 10 000-HR
tel +385 (1) 48 16 151
fax +385 (1) 48 16 197
Copyright © UHA