SUBOTA 1.5. 2021. – Prijava za vođene obilaske Vile Zagorje – AF – DODATNE PRIJAVE

SUBOTA 1.5. 2021. – DODATNE PRIJAVE

Svi termini za vođene obilaske u subotu 1.5.2021. su popunjeni. 

Na e-mail adresu navedenu u prijavi automatski će biti poslana poruka s unesenim podacima. Zaprimanje poruke znači da ste uspješno ispunili prijavu, a o točnom vremenu obilaska obavijestit će Vas nastavnici Arhitektonskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu koji vode terensku nastavu.

U slučaju nepredviđenih okolnosti ili pogoršanja epidemiološke situacije moguće je otkazivanje obilazaka zbog čega molimo za strpljenje i razumijevanje.

Napomena:

Ispunjavanjem prijave izražavam pristanak za obradu osobnih podataka u svrhu organizacije vođenih obilazaka Vile Zagorje i Godišnje izložbe ostvarenja hrvatskih arhitektica i arhitekata u 2020. godini. Osobni podaci će se obrađivati isključivo u svrhu pravodobnog planiranja i organizacije te će u roku od 5 radnih dana po završetku izložbe biti izbrisani. Odluku o davanju privole donosim dobrovoljno te se davanje privole ničim ne uvjetuje. Svjesna sam / Svjestan sam da mogu povući privolu za obradu osobnih podataka u bilo kojem trenutku slanjem poruke na e-mail adresu: tajnistvo@uha.hr.