Vijesti
Sika sustavi podova za javne i industrijske objekte
datum/vrijeme
22.09.2016.

Udruženje hrvatskih arhitekata u suradnji s poduzećem Sika Croatia d.o.o. organizira stručno predavanje na temu: Sika sustavi podova za javne i industrijske objekte

Iznimno nam je zadovoljstvo pozvati Vas na stručno predavanje Dejana Šomošija dipl. ing. građ. na temu sustava podova za javne i industrijske objekte, koje će se održati u utorak 27. rujna s početkom u 17:15 u prostoru Udruženja hrvatskih arhitekata, Trg bana Josipa Jelačića 3/1.

Sika s 50 godina iskustva u sintetičkim sustavima za podove pruža korisnicima sigurna, ekonomična i trajna rješenja.

Kao jedan od vodećih svjetskih proizvođača u sektoru građevinske industrije, Sika pridaje veliku pažnju rješenjima za podne sisteme i načine ugradnje. Sika osigurava kompletnu ponudu podnih obloga i premaza u skladu sa zadnjim standardima i zahtjevima u građevinskoj industriji.

Kroz predavanje obradit će se sljedeća rješenja:

Comfortfloor i Emotionfloor rješenja za interijere
Pulastic rješenja za sportske terene
Multiflex rješenja za parkirališta
Multidur rješenja za industrijske podove
Decodur rješenja za dekorativni granitni efekt
Monoflex rješenja za balkone
Purcem rješenja paropropusnih sustava za prehrambenu industriju
ESD rješenja za elektroprovodljive podove
Cleanroom rješenja sa niskom emisijom

Raspored predavanja:

17:15 – 17:30 registracija polaznika

17:30 – 18:15 primjena rješenja za industrijske objekte

18:15 – 18:30 pauza za osvježenje

18:30 – 19:15 primjena rješenja za javne objekte

19:15 – 19:45 odgovori na pitanja i diskusija

Za prijavu na predavanje, molimo Vas pošaljite e-mail s Vašim podacima – ime, prezime i kontakt broj na tajnistvo@uha.hr.

Dejan Šomoši rođen je 1978. u Koprivnici, Koprivničko-Križevačka Županija. Osnovnu i srednju školu završio je u Križevcima. 2007 god. diplomirao je na Građevinskom Fakultetu u Zagrebu, Zavod za Materijale. Od 2007. do2012. radio je kao stručni suradnik u tvrtki Mapei Croatia d.o.o. za liniju graditeljstva. Od 2012 god. zaposlen je u tvrtki Sika Croatia d.o.o. za poziciji Višeg prodajnog savjetnika sa zadatkom izrade rješenja iz linije ˝Refurbishment˝ i ˝Roofing˝.
U svakodnevnim je kontaktima s investitorima, projektantima i izvođačima sa ciljem rješavanja problema i predlaganja materijala u novogradnji i sanacijama. Rješenja obuhvaćaju davanje mišljenja, izrada elaborata, izrada troškovničkih stavi i izrada DWG detalja prema aktualnoj situaciji na gradilištu.

Sika Croatia d.o.o. je globalna tvrtka s mrežom podružnica po cijelom svijetu koje djeluju u području specijalnih kemijskih proizvoda za građevinarstvo i industriju. Sika se zalaže za kvalitetu, uslugu, sigurnost i brigu za okoliš. Naši vodeći svjetski proizvodi su dokazana rješenja i stvaraju vrijednost našim kupcima. 

{“list”:{“28260 “:”fi19209″},”css”:[“ig-ref”,”ig-ref-ti”,”ig-ref-su”,”ig-ref-im”,”ig-ref-row”,”ig-gallery”]}