Nove prakse – Marko Chiabov i Marija Rupa

Društvo arhitekata Zadra (ZDA) poziva vas na predavanje “Don´t clean your desk” koje će u sklopu ciklusa “Nove arhitektonske prakse” održati Marko Chiabov i Marija Rupa (March).

U nedostatku slobodnog vremena „sebično“ smo iskoristili sudjelovanje u ciklusu predavanja „Nove arhitektonske prakse“ da napravimo prijeko potreban odmak od svakodnevnog rada i šire sagledamo dosad učinjeno. Kroz predavanje ćemo predstaviti vlastite projekte i način rada kroz arhitektonsku praksu i prije nje.
 
Marko Chiabov
Rođen u Šibeniku 1987. godine. Diplomirao na Arhitektonskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 2013. godine. Radi samostalno i u suradnji s drugim arhitektima i uredima. Iskustvo stjecao u uredima: TIM BOLJE i Ceres. Od 2018 djeluje kroz arhitektonski ured March.
Živi i radi u Šibeniku.
 
Marija Rupa
Rođena u Zagrebu 1987. godine. Diplomirala na Arhitektonskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 2013. godine. Radi samostalno i u suradnji s drugim arhitektima i uredima. Iskustvo stjecala u uredima:  Gradir i AB Prostor.
Za diplomski rad Platoi Krešićevih livada nominirana za nagradu Piranesi u studentskoj konkurenciji 2013. godine.
Dio je projektnog tima za Centar za nove tehnologije i poduzetništvo „Trokut” u Šibeniku koji je nominiran za nagradu Viktor Kovačić te za nagradu Mies van de Rohe 2021.
Od 2020. djeluje kroz obrt Mars.
Živi i radi u Šibeniku.
 
 
Prije početka predavanja tvrtka VELUX predstaviti će novosti iz svog proizvodnog programa

Mjesto: Koncertna dvorana braće Bersa, Kneževa palača, Poljana Šime Budinića 3, Zadar

Vrijeme: Četvrtak 9. prosinca 2021. u 19h

Voditelj programa: Krešimir Damjanović.

Ciklus predavanja Nove arhitektonske prakse uvršten je u program stalnog stručnog usavršavanja HKA i boduje se s (4) četiri boda po predavanju.

Svi posjetitelji i predavači moraju imati Covid potvrdu, negativan PCR ili BAT test, potvrda o preboljenju ili cijepljenu od liječnika, a obavezno je nošenje maski bez obzira na potvrde. 

S obzirom na to da je broj mjesta ograničen molimo Vas da Vaše prisustvo najavite na email adresu zda@zda.hr; dovoljno je napisati svoje ime i prezime.

UHA
Trg bana J. Jelačića 3/1
Zagreb 10 000-HR
tel +385 (1) 48 16 151
fax +385 (1) 48 16 197
Copyright © UHA