Aktualno
Godišnja izložba ostvarenja hrvatskih arhitektica i arhitekata u 2020. godini u Dubrovniku od 24. 5. do 18. 6. 2021.
datum/vrijeme
23.05.2021.

Fotografija: Društvo arhitekata Dubrovnik (DAD)

Udruženje hrvatskih arhitekata, Društvo arhitekata Dubrovnik, Hrvatska komora arhitekata – Područni odbor Dubrovnik i Sveučilište u Dubrovniku – Studentski centar Dubrovnik pozivaju Vas na Godišnju izložbu ostvarenja hrvatskih arhitektica i arhitekata u 2020. godini.

Otvorenje izložbe održat će se u ponedjeljak, 24. svibnja 2021. u 19 sati u Studentskom domu Sveučilišta u Dubrovniku (Marka Marojice 2B), kompleksu čijim je autorima Tinu Svenu Franiću, Vanji Risteru i Ani Martinčić Vareško Stručni savjet Udruženja hrvatskih arhitekata dodijelio nagradu “Viktor Kovačić” za najuspješnije ostvarenje u svim područjima arhitektonskog stvaralaštva u Republici Hrvatskoj u 2020. godini.

Ovim putem Društvo arhitekata Dubrovnik zahvaljuje Uredu predsjednika Republike Hrvatske, Sveučilištu u Dubrovniku – Studentskom centru Dubrovnik i djelatnicima Studentskog doma na podršci, pomoći i suradnji, Anti Nikši Biliću i Heleni Paver Njirić, članovima Savjeta, autorima prijavljenih radova, korisnicima i vlasnicima objekata, Marku Mihaljeviću na fotografijama publicističkih radova, agenciji Adria Kongres i Hrvoju Ljubimiru te svim kolegicama i kolegama koji svojim angažmanom i entuzijazmom podržavaju rad Udruženja hrvatskih arhitekata i Društva arhitekata Dubrovnik.

  • Veselimo se Vašem dolasku!
  • Društvo arhitekata Dubrovnik