Dani arhitekata 6.0 – Grad i ljudi održavaju se od 7. do 9. travnja 2022. u Dubrovniku

Nastavljajući tradiciju Dana arhitekata kao centralnog mjesta gdje se prezentiraju i raspravljaju značajne teme za rad arhitekata u Hrvatskoj i okruženju Europskog gospodarskog prostora pa i šire, ove Dane arhitekata 6.0 Hrvatska komora arhitekata organizira u suradnji s Udruženjem hrvatskih arhitekata, s nastojanjem objedinjavanja struke i tema važnih za nju.

Dani arhitekata 6.0 održat će se od 7. do 9. travnja 2022. godine, s namjerom obilježavanja Mjeseca arhitekture u kojem svoj Dan održava i Arhitektonski fakultet Sveučilišta u Zagrebu. Tako će Mjesec arhitekture – travanj 2022. godine, biti prepun arhitektonskih tema koje ćemo predstaviti stručnoj i općoj javnosti.

Otvaranje će biti u nagrađenom Studentskom domu u Dubrovniku autora Vanje Ristera, Tina Svena Franića i Ane Martinčić Vareško, a glavni program će se održati u Hotelu Palace 5*.

U programu su stručno vođeni razgledi kroz tri lokacije grada Dubrovnika, poseban program u Lazaretima te obilazak tek izgrađenog Pelješkog mosta uz vodstvo projektanta mosta.

Središnja tema ovogodišnjih Dana arhitekata je “GRAD I LJUDI”.

Više o Danima arhitekata 6.0, programu, stručnim razgledima, organiziranom prijevozu, prijavama za predavanja, smještaj i ostale informacije preuzmite na poveznici: https://dani.arhitekti-hka.hr/

UHA
Trg bana J. Jelačića 3/1
Zagreb 10 000-HR
tel +385 (1) 48 16 151
fax +385 (1) 48 16 197
Copyright © UHA