ČERNELIĆ – rješenja za interijere

ČERNELIĆ Rješenja za interijere je obiteljska tvrtka specijalizirana za dizajnersko oblikovanje i opremanje rezidencijalnih, poslovnih, ugostiteljskih i javnih interijera i eksterijera.

Naš tim stručnjaka može vam pomoći u svim fazama projektiranja i opremanja interijera  – bilo da vam je potrebna oprema za uredske, stambene ili komercijalne prostore.


Iskusni smo u izradi cjelovitih rješenja za opremanje i financiranje uređenja i najsloženijih interijera i eksterijera.


• ponuda kvalitetnog dizajnerskog namještaja, pregradnih stijena i ostale opreme za interijere i eksterijere vrhunskih svjetskih brandova,
• dizajn, razvoj i proizvodnja namještaja i opreme,
• isporuka, montaža i servis opreme,
• koordinacija i vođenje radova na gradilištu,
• postprodajni servis.


Od osnutka tvrtke za naše klijente opremili smo stotine prostora i tisuće kvadrata različitih namjena, od uredskih i stambenih do hotelskih, ugostiteljskih i javnih prostora u Hrvatskoj i inozemstvu.


Kompetentnost i partnerska suradnja
Nastojimo čuti i prepoznati stvarne potrebe klijenata, te Vam ponuditi savjet, proizvod ili uslugu koja najbolje odgovara Vašim potrebama.

Cjelovita i pouzdana usluga
Naš cilj je ponuditi Vam kompletnu uslugu – ključ u ruke, te Vam time omogućiti maksimalan fokus na Vašu osnovnu djelatnost.

Upotrebljiva rješenja vrhunskog dizajna i beskompromisne kvalitete
Za naš program odabrali smo isključivo najkvalitetnije proizvode koji svojim tehničkim karakteristikama, dizajnom i cijenom predstavljaju najbolji izbor u svojem segmentu, te se prema Vašim potrebama jednostavno prilagođuju i nadograđuju.

Vlastiti proizvodi
Kako bi naš program prilagodili zahtjevima tržišta i globalnom gospodarskom okruženju, razvili smo proizvodnju namještaja po mjeri, te vlastiti program stolica, koje pružaju optimalan omjer kvalitete i uloženog novca, te kontinuirano radimo na razvoju novih proizvoda pod brandom ČERNELIĆ.

Naš način i proces rada

Zadovoljstvo klijenta cilj je svakog našeg projekta uređenja interijera. Kako bismo postigli taj cilj, svim fazama realizacije projekta pristupamo s potpunom posvećenošću.

Planiranje
U pripremnoj fazi projekta, naš zadatak je saslušati i razumjeti klijenta, tj. sagledati trenutno stanje, planove i strategiju klijenta, te analizirati njegove poslovne procese i buduće potrebe. To je preduvjet za daljnju suradnju koja može uključivati i pomoć pri pronalaženju adekvatnog prostora, planiranje i dizajnersko oblikovanje prostora, kao i opremanje namještajem i ostalom opremom.

Prostorni projekt
Na osnovu analize potreba klijenta razrađujemo detaljni projekt organizacije prostora, nakon kojega slijedi kreativan dio projektiranja – dizajnersko oblikovanje prostora u suradnji s renomiranim hrvatskim arhitektima na način da svi elementi unutarnjeg uređenja tvore jednu skladnu cjelinu.

Dizajn interijera
Nakon definiranja svih parametara projekta klijentu prezentiramo prijedlog opremanja namještajem i ostalom opremom pomno odabranih svjetskih proizvođača, te namještajem izrađenim po mjeri i potrebama klijenta.

Izvedba, kontrola i podrška
Stručnom ugradnjom opreme do potpune gotovosti i funkcionalnosti prostora, kao i postprodajnim servisom prema potrebama klijenta (redoviti servis i održavanje opreme, projekt rekonfiguracije, stručnu demontažu i montažu u slučaju preseljenja na novu lokaciju) zaokružujemo našu cjelovitu uslugu.


Vaše zadovoljstvo ugodnim i funkcionalnim prostorom cilj je svakog našeg projekta uređenja interijera ili eksterijera!

UHA
Trg bana J. Jelačića 3/1
Zagreb 10 000-HR
tel +385 (1) 48 16 151
fax +385 (1) 48 16 197
Copyright © UHA